Att göra sin röst hörd
Vi samarbetar både med stora internationella företag och mindre regionala aktörer.
Här är ett urval tidningar där Botnia Information står för produktion och koncept.

The Specialist
UPM är ett av världens ledande företag inom pappersbranschen. The Specialist är deras kundtidning för specialpapper. Tidningen har utkommit under sitt nuvarande namn sen 2007, men vårt samarbete med UPM har pågått i snart 15 år.

Citec Attitude
Citec är ett internationellt ingenjörs- och informationsföretag med huvudkontor i Vasa. Deras produkter syns för det mesta inte utåt, men är viktiga delar av stora projekt. I kundtidningen Attitude lyfter vi fram deras kompetens och framåtanda på ett fartfylld och spännande sätt.

Coastline
Coastline brukar ibland kallas regionens visitkort. Det är både en tidning och en presentation av Österbottens ledande exportföretag. Vi har tagit fram konceptet, och därefter utvecklat och producerat Coastline i många år. Görs i samarbete med Österbottens handelskammare.

Katternö
Energibolaget Katternö tillhör de medelstora energibolagen. Men man har gjort en satsning på en egen kundtidning som i bredd och ambition saknar motstycke i Finland. Det är en kundtidning som både går på djupet i energifrågor, men samtidigt är ovanligt människonära.

Cover Stories
Walki är en ledande leverantör av förpackningslösningar. 2009 gav vi deras kundtidning ett nytt namn och en rejäl ansiktslyftning. Tidningen heter nu Cover Stories och den utkommer en gång per år på fyra språk; svenska, finska, engelska och tyska.
 
BOTNIA INFORMATION
är en kommunikationsbyrå som är specialiserad på kundtidningar, både vad gäller koncept och produktion. Dessutom jobbar vi med pressmeddelanden, reklam- och broschyrtexter och journalistiska översättningar.
En av de viktigaste kanalerna
En kundtidning är ingen produktkatalog. Den är något mer.
Läs mer>>
Nyheter
En energisk region
I Vasaregionen finns Nordens största energikluster...  Läs mer»
Tryckta brev håller ställningarna
Trots internet och e-post ökar antalet pappersbrev...  Läs mer»
Grönt på många sätt i Katternö
Intresserad av grön politik eller grön mat...  Läs mer»
Nordens största energikluster presenteras i Coastline
En ny utgåva av Coastline har publicerats...  Läs mer»
Power i The Specialist
Det nya numret av UPM The Specialist koncentrerar sig på...  Läs mer»

NYHETSARKIV»