2,4 miljoner tidningar
Januari
I början av januari sände vi iväg Botnia Informations hittills största projekt till tryckeriet. Tidningen heter Kimpassa, är på 32-sidor och ingår som bilaga i årets första nummer av Pirkka. Pirkka går numera ut till nästan alla finländska hushåll, därför är upplagan så stor. Beställare är Folktinget och då är det kanske inte heller någon större överraskning att tidningen handlar om språk! Botnia står både för tidningskoncept och produktion. Trevlig läsning, när tidningen dimper ner i postlådan!
 
Förändringar i Jakobstad
Januari
Vid årsskiftet skedde det ett par större förändringar i vår organisation. Peter Appel blir på nytt vd efter ett uppehåll på ett år. Petra Nylund som skött vd:skapet under tiden trappar ned och ger mera tid åt sin familj. Hon fortsätter som samarbetspartner och projektledare för vissa av våra nyckelkunder. Johan Svenlin fortsätter som artikelskribent och kommer också att ta över projektledningen för en del projekt. Susanne Strömberg kommer in som ny finskspråkig redaktör. Hon är en rutinerad skribent som regelbundet medverkar i Ilta-Sanomat och Finlands största veckotidningar.


Förändringar i Vasa
Januari
Botnia Informations största ägare, Peter Appel, har tillsammans med Anna Söderlund och hennes man Lars Rosenblad grundat ett nytt företag i Vasa. Anna som jobbat för Botnia Information i fem år och Lars som tidigare var chefredaktör för Vasabladet blir nu egna företagare och tar samtidigt över Botnias verksamhet i Vasa. På Botnia Information fortsätter vi att sköta våra nationella kunder och kunder i norra Österbotten – det nya bolaget fokuserar på energisektorn i Vasa och deras marknadsföringsbehov.
 
BOTNIA INFORMATION
är en kommunikationsbyrå som är specialiserad på kundtidningar, både vad gäller koncept och produktion. Dessutom jobbar vi med pressmeddelanden, reklam- och broschyrtexter och journalistiska översättningar.
En av de viktigaste kanalerna
En kundtidning är ingen produktkatalog. Den är något mer.
Läs mer>>
Nyheter
En energisk region
I Vasaregionen finns Nordens största energikluster...  Läs mer»
Tryckta brev håller ställningarna
Trots internet och e-post ökar antalet pappersbrev...  Läs mer»
Grönt på många sätt i Katternö
Intresserad av grön politik eller grön mat...  Läs mer»
Nordens största energikluster presenteras i Coastline
En ny utgåva av Coastline har publicerats...  Läs mer»
Power i The Specialist
Det nya numret av UPM The Specialist koncentrerar sig på...  Läs mer»

NYHETSARKIV»