Saa äänesi kuuluviin
Työskentelemme sekä suurten kansainvälisten yritysten että pienempien alueellisten toimijoiden kanssa. Seuraavassa esittelemme lehtiä, joiden tuotannosta ja konseptista Botnia Information vastaa.

The Specialist
UPM-Kymmene on yksi maailman johtavista paperiteollisuusyrityksistä. The Specialist on yhtiön erikoispaperiliiketoiminnan asiakaslehti. Lehteä on julkaistu nykyisellä nimellään vuodesta 2007, mutta yhteistyö UPM:n kanssa on jatkunut jo pian 15 vuotta.

Citec Attitude
Citec on kansainvälinen insinööri- ja tietopalveluita tarjoava yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Vaasassa. Citecin tuotteet näkyvät harvoin ulospäin, mutta ne ovat yleensä tärkeitä palasia suurissa projekteissa. Asiakaslehti Attitude korostaa yrityksen kunnianhimoa ja taitoja nopeatempoisella sekä jännittävällä tavalla.

Coastline
Coastlinea on joskus kutsuttu alueen käyntikortiksi. Se on samaan aikaan lehti ja esittely Pohjanmaan johtavista vientiyrityksistä. Olemme luoneet Coastlinen konseptin, jota on vuosien varrella kehitetty. Lehti tehdään yhteistyössä Pohjanmaan kauppakamarin kanssa.

Katternö
Voimayhtiö Katternö on keskisuuri energia-alan yritys. Yhtiö on kuitenkin panostanut asiakaslehteensä kunnianhimolla ja tarmolla, joka hakee vertaistaan Suomessa. Katternön asiakaslehti käsittelee perusteellisesti energiakysymyksiä, mutta on samaan aikaan harvinaisen ihmisläheinen.

Cover Stories
Walki on johtava pakkausmateriaalien toimittaja. Vuonna 2009 annoimme heidän asiakaslehdelleen todellisen kasvojen kohotuksen sekä uuden nimen. Lehden nimi on nyt Cover Stories ja se ilmestyy kerran vuodessa neljällä eri kielellä; ruotsiksi, suomeksi, englanniksi ja saksaksi.
 
BOTNIA INFORMATION
on asiakaslehtiin erikoistunut viestintätoimisto, joka vastaa sekä lehtien konseptista että tuotannosta. Sen lisäksi tuotamme lehdistötiedotteita, mainos- ja esitetekstejä sekä journalistisia käännöksiä.
Yksi tärkeimmistä kanavista
Asiakaslehti ei ole mikään tuote-
luettelo. Se on paljon enemmän.
Lue lisää»
Uutiset
Energinen seutu
Vaasan seudulla on Pohjoismaiden suurin energiaklusteri...  Lue lisää»
Painettu kirje on voimissaan
Lähetettyjen kirjeiden määrä kasvaa Euroopassa vuosittain...  Lue lisää»
Katternö vihertää
Jos sinua kiinnostavat kasvisruoka tai vihreän poliitikon...  Lue lisää»
Coastline esittelee Pohjoismaiden suurimman energiaklusterin
Uusi englanninkielinen Coastline on ilmestynyt...  Lue lisää»
The Specialistista löytyy poweria
Joulukuun The Specialist on voimainsa tunnossa...  Lue lisää»

UUTISARKISTO»